The Real Mccoy 12

Land: Barbados
Alkohol %: 46
Lagret: 12 år
Pris: 495,-
Sukker g/L: 0-5

Duft:

I næsen finder man både fløde, egetræstoner, jordagtige noter samt krydret, mørk chokolade.

Smag:

Smagen er dyb og fyldig og er præget af karamel, krydret egetræ, appelsinskal og tobak. Eftersmagen er blød og afrundet med smøragtig tendenser. Derudover lidt mørkere pebret krydderier samt et let røghint til sidst.

En af favoritterne, som altid skal være i skabet. De 46% er velplaceret i glasset. Der er dybte og medium lang eftersmag. En god Barbados

Mere info

The Real McCoy Rum er en romserie i tre forskellige udgaver, som hædrer legenden Bill McCoy.

Bill McCoy var det man under forbudstiden i U.S.A. kaldte for en ”rum runner”. Forbudstiden (1920-1933) var et landsdækkende alkoholforbud i U.S.A., som gjorde det ulovligt at sælge alle former for alkohol. Bill McCoy sejlede derfor tøndevis af rom fra Caribien for at lægge anker få kilometer ud for den amerikanske østkyst. Her lå Bill McCoy og hans skib i internationalt farvand, og kunne derfor på lovlig vis sælge rom til alle de tørstige amerikanere, som sejlede ud på havet for at købe spiritus. Mange andre ”rum runners” begyndte at praktisere samme forretning som McCoy, men Bill blev med tiden kendt for kun at sælge den bedste spiritus og dette blev kaldt ”The Real McCoy”.