Zafra Master Reserve 30

Land: Panama
Alkohol %: 40
Lagret: 30 år
Pris: 1499,-
Sukker g/L: ?

Duft:

Aromaer af saftig gammel eg over rig mørk frugt fører til smør agtig mørkebrun karamel og vanille.

Smag:

På ganen blomstrer en perfekt afbalanceret indgang af bitter træ, vanilje og honning i en varm og kompleks midt-gane fremhævet med ekko af sherry og bourbon. Den meget lange finish forbliver afbalanceret til slutningen.

Mere info

Zafra er produceret af en traditionsrig producent i Panama. Der er således lagt vægt på håndværk og traditioner i hele processen fra sukkerrør til flasken.
Der gås ikke på kompromis med nogen del af processen.

Zafra betyder “sukkerrørshøst” og det er da også netop friske sukkerrør der indgår til at gøre rom fra Zafra til noget særligt. Skabt af den tidligere Master Ronero fra Havana Club.

Der anvendes fortrinsvis kolonnedestillation på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget “rent” og i perfekt balance.

Lagringen sker på amerikanske egetræsfade brugt til Bourbon i hele den lovede periode og der er altså tale om et blend med “rigtig” lagring, hvilket er helt usædvanligt.

Helt unik rom lagret i hele 30 år på brugte bourbonfade. Produceret i kun 6720 flasker til hele verdensmarkedet. Valgt i Cigar Affcionado til verdens bedste cigarrom på grund af sin unikke kombination af kompleksitet og sødme.