Worthy Park Special Cask Port

Land: Jamaica
Alkohol %: 56
Lagret: 9 år
Pris: 860,-
Sukker g/L: 0-5
Ester: ?

Duft:

Næsen på Worthy Park Special Cask Release Port er levende og pænt afbalanceret. Det er rig og frugtagtig, men havnen overhaler ikke resten af de klassiske Worthy Park-noter. Finishen supplerer snarere end at dominere rom

Smag:

Store mængder solbærsyltetøj og syrlig appelsinmarmelade. Frugtfulde rosiner, ananasjuice og nogle lettere banannoter. Finishen er fuld af mælkechokolade og krydret honningkager. 

Kategori:

Mere info

Worthy Park Special Cask Release Port. Sidste år udgav Worthy Park den første af deres to “Special Cask Releases”. De frigav også deres egen Single Estate Reserve.

Worthy Park er meget opsat på at frigive deres rom enten som deres eget Rum Bar-mærke, i sammenhæng med Habitation Velier og som en del af disse Special Cask-udgivelser. Etablering af en stærk brandidentitet for Worthy Park-rom.

Nogle af de caribiske romproducenter ser nu som tiden til virkelig at træde op og frigive deres egne destillerier. I stedet for at stole på salg af bulkrom og have uafhængige tage alt ros for at aftappe deres rom. Så i fremtiden vil rom frigivet af andre uafhængige aftappere end Velier ikke fremtrædende vise navnet Worthy Park.

Worthy Park Special Cask Release Port blev destilleret tilbage i 2008. Hvilket gør det til den ældste Special Cask Release indtil videre. Som med alle Worthy Park-rom er dette en 100% pot stadig rom. Den blev ældet i 9 år på ex-bourbon-tønder, før den blev overført til et Port Cask i Danmark (1423.dk gør den anden modning) i yderligere et år, før den blev aftappet. Kørslen er på 585 flasker, som er kommet ind på 56% ABV