Oceans 7 Deep

Land: USA
Alkohol %: 40
Lagret: 7 år
Pris: 299,-
Sukker g/L: ?

Duft:

Duften er fyldt med vanilje og farin

Smag:

Smagen er vedvarende med en behagelig sødme

 

Mild og sød rom som er super nem at drikke. Ikke den store dybde, men gør det nu alligevel ok

Mere info

Ocean’s destilleri fokuserer på Rummens Verden, tæt relateret til havet og oceanerne, slaver, bosættere, pirater, sejlere og store sejr fulde af eventyr og blodige kampe.

For os er der ingen bedre måde at ære denne ædle drik på, som gør den til en del af navnet på det, der ikke kun så det født, men fik det til at vokse og være godt og bringe det til hvert hjørne af planeten.

Vi begyndte en lang rejse på tværs af oceanerne og gennem tiden i søgen efter en værdsat skat, hemmelighederne i blandingens kunst. En forfædre og utilgængelig færdighed, hvis nøgle er bevogtet af en loyal målmand, The Master Blender.

Hundrede noter og kommentarer skrevet i årevis har været begyndelsen på at opnå den perfekte forståelse af de effekter, som vejr, træ og tid genererer på Rummet, så vi kan udvikle stor viden om smagsskabelse om blanding.

I Ocean fortsætter vi med at fokusere vores indsats på udviklingen og den detaljerede undersøgelse af alternative produktionsteknikker, der gør det muligt for os på en effektiv og fortsat måde at forbedre de traditionelle metoder til rumfremstillingsprocessen.