Hampden Estate Pure Single

Land: Jamaica
Alkohol %: 46
Lagret: 7 år
Pris: 449,-
Sukker g/L: 0-5

Duft:

Æbler, ananas, frugtvoks, te, ingefær, gummi

Smag:

Som duften samt stor finish med vanilje, ingefær og sødlige fadtanniner. Pure Single Jamaican Rum er en meget kompleks rom, der byder på helt enormt mange smagsnoter, og man kan hele tiden finde flere.

 

Udmærket rom, over middel

Kraftig jamaikaner, som har dybte og alkohol. Den har en tung smag, med masser af"funk" som den skal. Eftersmagen er lang.

Udmærket rom, over middel

Mere info

Hampden Estate har gjort det igen! Denne gang i en 46%, så man rigtig kan få fornemmelsen af, hvilket håndværk der ligger bag. Pure Single Jamaican Rum er destilleret på Trelawny i Jamaica. Destilleriet er kendt verden over for deres unikke stil og karakter. Destilleriet laver højesterrom i særklasse, og deres rom bliver revet væk fra hylderne.

Pure Single Jamaican Rum er ingen undtagelse! Her får man en rom, der har gennemgået 7 års fadlagring i tropisk klima, hvilket svarer til 25 års fadlagring i Europa. Den er kun fortyndet med kildevand og ellers tappet præcis som den er. Her findes ingen sukker, farve eller andet – kun rom!  En unik rom, der er perfekt som samleobjekt til den kræsne rom-entusiast.