Emperor Heritage

Land: Mauritius
Alkohol %: 40
Lagret: ?
Pris: 399,-
Sukker g/L: 15

Duft:

Duften er imødekommende med noter af ristede mandler, vanilje og eg.

Smag:

Smagen er kraftfuld med mørk chokolade, karamelliseret frugt og krydderier og et lille touch af toffee i afslutningen

 

Mild og velsmagende. Kan godt anbefales

Mere info

Mauritius har jo været under fransk overherredømme (1714-1810) og engelsk (1810-1968) og der er i dag 6 destillerier på øen som producerer alt fra den traditionelle Agricole rom til den sødere britiske stil. Øen er for 85% vedkommende dækket af sukkerrørsmarker, som derfor selvfølgelig er den dominerende afgrøde.

Mauritius er en blanding af forskellige kulturer og forskellige folkeslag. Det går igen i rommen som er en blanding af forskellige fade til lagringen, forskellige sukkerrør og forskellige stilarter.Det udmønter sig i en kompleks rom som meget fint står ved sin arv og ved de stolte traditioner på Mauritius.
Selve navnet Emperor er skabt for at ære Kong Georg den 5. som var kejser af det britiske imperium og dermed også over Mauritius. Han var en meget stor fan af sherry og Emperor Sherry Finish er skabt til hans ære.

Emperor Heritage Edition er skabt som en blanding mellem flere stilarter. Der er således brugt både ren sukkerrørssaft og melasse og anvendt flere forskellige typer egtræsfade til lagringen.