Cane Island Jamaica

Land: Jamaica
Alkohol %: 40
Lagret: 3-5 år
Pris: 279,-
Sukker g/L: 0-5
Ester: ?

Duft:

Med en dyb og kompleks karakter, er dette en typisk Jamaica rom

Smag:

Frugtige Potstill aromaer og træ

 

Mere info

Om Cane Island
Rom er en af de mest historiske spiritusser i verden, og der er intet andet destillat, der bliver produceret i så mange lande rundt omkring i verden. Hvert land har dets egen historie, unikhed og specielle traditioner, når det kommer til producering og lagring af rom. Missionen bag Cane Island er at lade dig opleve alt det smukke, som romverdenen har at tilbyde.

Cane Islands sortiment
Cane Islands’ sortiment består af tre Single Origin Blends og seks Single Estate rom. De tre Single Origin Blends er et blend af rom fra forskellige destillerier inden for det samme land, og de seks Single Estate rom er rom fra et enkelt destilleri.

Oprindelserne
På nuværende tidspunkt tilbyder Cane Island rom fra nogle af de mest ikoniske romlande, nemlig Barbados, Cuba, Jamaica, Den Dominikanske Republik og Trinidad. Hver af disse øer har en lang rom historien, og de har deres egen stil og traditioner inden for romproduktionen. Hver af Cane Islands’ rom afspejler det land hvorfra rommen kommer.

Tropisk lagret
Alle Cane Island rom er tropisk lagret i flere år i egetræsfade. Den tropiske lagring siges at være tre gange så intens sammenlignet med lagring i køligere klimaer, da den caribiske varme forstærker interaktionen mellem rommen og træet. Det resulterer i Cane Islands enormt velsmagende rom.