Foursquare Détente

Land: Barbados
Alkohol %: 51
Lagret: 10 år (ex bourbon & Port)
Pris: 575,-
Sukker g/L: 0-5

Duft:

Træagtige noter fra Burbonfadet og vinøse fra portvinsfadet. Vanilje, læder, mørk chokolade – næsten som Brownie.

Smag:

Fabelagtig balance mellem alkohol og rom. Brownien er der, sammen med træet og de bløde vinøse noter.
Smag af træ bliver hængende i lang tid, mod slutningen blander sig portvinsfadet i en meget flot afslutning

 

Ufattelig lækker rom, måske den nye Port Cask. Super balanceret og en smule sød til start og slut. En god flaske at bruge sine penge på

Mere info

Foursquare Détente Single Blended Rum er en i serien exceptionelle Cask Selection-udgivelser fra Richard Seale og Foursquare Distillery – Tappet i 2020.

Foursquare Rum er produceret af R.L. Seale, et af Barbados ældste handelshuse, en familieejet virksomhed, hvis engagement i rom strækker sig fra far til søn siden 1820. Den nuværende Master destiller, Richard Seale, er en af ​​regionens mest innovative blendere og har en passion for at fremstille perfekt rom med god smag.

Foursquare Distillery er, som et af ​​de mest moderne romdestillerier i verden, designet til at være ekstremt bæredygtigt.

Foursquare rom er lavet på melassen fra lokale sukkerrør. Den gæres langsomt i 44 timer med gær fra Sydafrika og bliver derefter destilleret. Rommen er en blanding af pot- og kolonne destileret rom. Pot still destilatet giver kompleksitet og smag, mens kolonnen tilføjer balance og aroma. Blandingen gør at Foursquare Détente er en Single Blended Rom, præcis som med Single Malt Whisky.

Foursquare Détente Single Blended Rum er modnet i en kombination af ex Bourbon og ex-Portvins fade i 10 år. Aftappet i 2020 ved 51%.