El Dorado 15

Land: Guyana
Alkohol %: 43
Lagret: 15 år
Pris: 399,-
Sukker g/L: 37

Duft:

Fyldt med mørk kaffe, kandiseret appelsin, mandler, mørk chokolade, peber og rig vanilje

Smag:

Smukt afrundet i ganen med en stor spredning af smagsvarianter: Grillet tropisk frugt med krydderi – den er silkeblød, levende og moderat fyldig.

Mere info

Kvalitet og eksklusivitet, det er grundlaget for produktionen af El Dorado rom. El Dorado Rum kommer fra Guyana, og har gennem de seneste mange året vundet flotte priser ved internationale vin og spiritus konkurrencer. El Dorado Rum bruger også udelukkende sukkerrør fra Demerara, som er kendt for sin høje sukker kvalitet.

El Dorado roms uovertrufne karakter er resultatet af en lang historie og en forædlings proces, som går flere hundrede år tilbage. Sukkerrørene blev indført til de caraibiske øer af Columbus, som havde dem med fra Spanien i 1493. Det er derfor ikke overraskende, at den første rom som blev produceret af Demerara Distillers, var beregnet til sømænd, som slog sig ned efter at have opgivet håbet om at finde El Dorados skattekammer. Deres eventyrlystne sind viste dem dog vejen og de opdagede Guyanas flydende guld.

De traditionelle arbejdsmetoder benyttes stadig til at producere en rom af høj kvalitet og starter med de bedste sukkerrør. I århundreder er El Dorado rom blevet lagret i egetræsfade, hvilket intensiverer den fortryllende aroma og smag af rom.