Cihuatán Obsidiana
Land: El Salvador
Alkohol %: 40
Lagret: 12 år
Pris: 324,-
Sukker g/L: 0-5
Duft:
Frugtig og sød på næsen. Karamel, Vanilje og mandariner
Smag:
Karamel, vanilje, træ, chokolade, frugt og orange
Syntetisk appelsin / orange og sødme. En oplevelse jeg sagtens kan leve uden. Bringer ikke noget godt til glasset!
Mere info
Vi er et håndværksdestilleri med base i El Salvador og en division af et af landets mest diversificerede sukkerfabrikker med næsten et århundredes mestring af sukkerrør. Alle vores rom er håndlavede i Cihuatán-dalen, El Salvador. Dette giver os mulighed for at kontrollere hele produktivkæden, startende fra sukkerrørsfrø, destillation, ældning, blanding og aftapning. Gabriela Ayala, vores Master Blender, holder lidenskabeligt over vores tønder og er konstant inspireret af vores maya-arv til at skabe charmerende og unikke ånder.
Vi kontrollerer gæring og destillation af sukkersirup og melasse. Vi destillerer ved hjælp af kolonnemetoden. Vi har i øjeblikket to aldrende lagre. De fleste af vores tønder er tidligere blevet brugt til ældning af bourbon whisky. Vores private reserver tilbyder også ældede rom på nye amerikanske tønder i hvid eg.
Vores destilleri blev grundlagt i 2004, og det er det eneste destilleri i El Salvador. Vi prøver vores rom og analyserer garveindhold, surhed og esterificering ud over sensorisk analyse som en del af vores bedste praksis for kvalitetskontrol. El Salvadors temperaturvariationer bidrager til at producere en perfekt ældet rom med temperaturer op til 36 ° C om dagen og 25 ° C om natten. ”